ABD presenteert verkiezingsprogramma en nieuwe website 15 feb 2014

Afgelopen zaterdag 15 februari 2014 presenteerde Algemeen Belang Dongeradeel het verkiezingsprogramma 2014 – 2018. De presentatie vond plaats op een historisch zeilschip dat is afgemeerd in het centrum van Dokkum op de Zijl. Lijsttrekker Pieter Braaksma heeft symbolisch het roer overgenomen van de campagnecommissie door een stuurwiel in ontvangst te nemen.

Daarnaast is de nieuwe en moderne website gepresenteerd: www.abdongeradeel.nl. Op deze site vindt u alle activiteiten en bijzonderheden rondom de lokale politiek en Algemeen Belang Dongeradeel in het bijzonder.
Naast de lopende acties waarbij lokale initiatieven worden ondersteund vindt u al het nieuws rondom de verkiezingsactie(s). Bijzondere aandacht verdient de posteractie van ABD, waarbij men kans maakt op een mooie prijs!
Ook wordt aandacht gevraagd voor de komende soepactie voor het “Steunfonds de Sionsberg” op 1 maart a.s. Hiervoor kunnen alle inwoners erwten- en bruine bonensoep kopen waarbij de netto opbrengst ten goede komt aan het steunfonds. Opgave hiervoor kan onder andere via de website van Algemeen Belang Dongeradeel.

Links